Kinderdagverblijf trappen

Voor een groot kinderdagverblijf (meerdere etages) heeft Verdonk Trappen het gehele trappenhuis verzorgd. Ondanks dat wij al onze trappen met de grootste zorg voor kwaliteit en veiligheid verzorgen was ook bij deze opdracht de veiligheid van groot belang. Niets is belangrijker dan de veiligheid van uw kind, met dat in gedachten zijn wij begonnen.

Extra veiligheid
Al het houtwerk is tot in detail verzorgd en daar op alle punten mooi afgerond. Toch hebben we het open karakter van de trap kunnen behouden, hierdoor blijft het een ruimtelijk object met veel natuurlijk licht dat daardoor extra binnenkomt. Om de veiligheid te verhogen hebben wij de ruimtes tussen de treden voorzien van plexi-glas kunststofplaten. Heel veilig en schept toch een open ruimte.

Ook voor thuis
Dit soort maatwerk oplossingen kunnen wij uiteraard naast bedrijven ook in huizen toepassen. Het mooie aan bijvoorbeeld het opvullen van de tussenruimtes met plexiglas is dat dit ook tijdelijk kan. Als uw kinderen op den duur groot genoeg zijn, kunnen deze eenvoudig worden verwijderd.

foto-kinderdagverblijf-trappen

Kom kijken in onze nieuwe showroom!