Wij maken trappen, al meer dan 50 jaar!

Hout past bij ons klimaat, het verschaft sfeer en warmte en geeft je een natuurlijk ontspannen gevoel. Dat is ook de reden waarom veel mensen kiezen voor hout.

Team Verdonk Trappen

Bewust en verantwoord

De vraag naar duurzame materialen neemt enorm toe. Verdonk Trappen produceert trappen van eerlijk hout. Daarnaast verzorgen wij een volledige renovatie of deelrenovatie, het compleet vervangen van een trap is niet altijd nodig. In onze missie voor een grotere bijdrage aan een circulaire bouw kijken wij kritischer naar grondstoffen en hergebruik doelen, we laten ons inspireren door gedreven bouw-initiatieven die constructief bijdragen aan een beter klimaat. Vraag ons naar de mogelijkheden in uw specifieke project.

Kwaliteit

Verdonk Trappen levert aan de particulier en aan de bouwwereld en is als lid van de Nederlandse Branchevereniging van Timmerfabrikanten een gewaardeerde leverancier van kwaliteit en veiligheid die als één van de weinige kan leveren met Komo certificaat. Deze twee facetten behoren zeker tot de standaard, de vakhandel stelt deze normen vast waaraan de producten dienen te voldoen, een betere waarborg kunnen we niet geven.

Betrouwbaar

Raymond Verdonk werkzaam sinds 1989 in de trappen heeft in 1999 Grift Trappen Soest overgenomen en is in 2004 onder zijn eigen naam verder gegaan, met 20 jaar ervaring, een specialist op trappen gebied. Het bedrijf levert al meer dan 50 jaar kwaliteits trappen, en zal zich de komende jaren blijven profileren als specialist op trappen gebied.

Vakwerk

Onze houten trappen zijn gemaakt met ambachtelijk vakwerk. Wij als specialist van handgemaakte trappen zorgen voor stijlvolle details. Wij zijn liefhebbers van kwaliteit en dat herkent u in onze producten. Wilt u meer informatie over onze producten, of wilt u een offerte aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom een kijkje nemen in onze nieuwe showroom die elke werkdag geopend is.

Neem gerust contact met ons op!

U kunt ons ook bellen op werkdagen tussen 7:30 tot 16:30 op 035 – 601 35 91.

U kunt 24uur per dag mailen naar info@verdonktrappen.nl of gebruik onderstaand formulier.