Verdonk Trappen

levert al meer dan 50 jaar kwaliteits trappen

Hout past bij ons klimaat, het verschaft sfeer en warmte en geeft je een natuurlijk ontspannen gevoel. Dat is ook de reden waarom veel mensen kiezen voor hout.

Verdonk Trappen levert aan de particulier en aan de bouwwereld en is als lid van de Nederlandse Branchevereniging van Timmerfabrikanten een gewaardeerde leverancier van kwaliteit en veiligheid die als één van de weinige kan leveren met Komo certificaat.

Deze twee facetten behoren zeker tot de standaard, de vakhandel stelt deze normen vast waaraan de producten dienen te voldoen, een betere waarborg kunnen we niet geven.

Onze houten trappen zijn gemaakt met ambachtelijk vakwerk. Wij als specialist van handgemaakte trappen zorgen voor stijlvolle details. Wij zijn liefhebbers van kwaliteit en dat herkent u in onze producten.

Geschiedenis

Raymond Verdonk werkzaam sinds 1989 in de trappen heeft in 1999 Grift Trappen Soest overgenomen en is in 2004 onder zijn eigen naam verder gegaan, met 20 jaar ervaring, een specialist op trappen gebied.

Het bedrijf levert al meer dan 50 jaar kwaliteits trappen, en zal zich de komende jaren blijven profileren als specialist op trappen gebied.

Wilt u meer informatie over onze producten, of wilt u een offerte aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op, of kom een kijkje nemen in onze nieuwe showroom die elke werkdag geopend is.

Verdonk trappen Soest

Verdonk trappen Werkplaats

verdonk trappen showroom

Verdonk trappen Buitendienst